Economia

L’empresa suïssa ERNI crearà 100 nous llocs de feina amb perfils qualificats a Catalunya

La companyia anuncia durant el Mobile World Congress que Barcelona serà la seu principal del grup a l’exterior

L’empresa suïssa Erni, especialitzada en enginyeria de software, ampliarà la seva plantilla a Catalunya amb 100 nous llocs de treball, tots ells de perfils qualificats, en una aposta per consolidar la seu de Barcelona, que serà la més gran del grup a escala internacional.

La consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, ho ha anunciat durant la sessió d’aquest dimecres del Mobile World Congress després d’una reunió amb directius de la companyia i ha assegurat que des del departament estan “molt satisfets” perquè “després de la feina vénen els resultats”.

L’empresa està centrada en el desenvolupament de software per a empreses i actualment té 220 treballadors a Catalunya, amb un total de 650 arreu del món.

El director general de l’empresa a Catalunya, Gerard Esparducer, ha explicat que encara que els seus focus de treball són majoritàriament el software industrial, el cotxe autònom i connectat i els dispositius de diagnòstic mèdic, també hi ha entorns com asseguradores o desenvolupadors de videojocs que demanen els mateixos serveis de “software ràpid i d’alta qualitat”. Així, assegura que el que els cal ara és “fer-ho bé i esglaonadament” perquè, segons ha reconegut, “créixer molt de pressa també té els seus reptes.

Segons ha informat Esparducer, aquest últim any han facturat prop de 16 milions d’euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia