Economia

ECONOMIA

La Cecot recorda els presos polítics i en reclama l’alliberament

Un miler d’empresaris van assistir ahir a la nit a l’acte de la Nit de l’Empresari de la Cecot i van acompanyar amb crits de “llibertat” el discurs del president de l’organització empresarial, Antoni Abad, quan va fer referència als líders independentistes empresonats. Va ser a l’inici de la seva intervenció quan Antoni Abad va tenir unes paraules de record per “aquells que no són aquí”, als quals va dedicar un missatge explícit: “Us volem a casa”, va dir, en el que va esdevenir el moment més emotiu de la vetllada.

L’acte es va celebrar al Teatre Nacional de Catalunya (TNC) i va estar presidit pel president de la Generalitat, Quim Torra. El president de Foment del Treball, Josep Sánchez-Llibre, va demanar a Torra que lideri políticament la recuperació del prestigi de Catalunya i que treballi perquè els “fets violents” dels darrers dies no es tornin a produir.

En la seva intervenció, Quim Torra va evitar respondre directament a les manifestacions de Josep Sánchez-Llibre i va centrar el discurs a demanar “diàleg” a La Moncloa: “El govern mai s’aixeca de la taula de diàleg, on tenim el telèfon per trucar i també per rebre trucades”, va assegurar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia