Economia

Empresaris gironins són reconeguts en els Premis AEEG

Aquests guardons reconeixen l’excel·lència empresarial i la trajectòria destacada dels associats en una edició rècord del sopar de gala

Girona ha estat l’epicentre de l’excel·lència empresarial, amb la celebració del XXVIII Sopar de Gala i XIX Edició dels Premis de l’Associació d’Empresaris i Emprenedors de Girona (AEEG). Aquesta edició ha destacat per la participació de més de 180 empreses i la presència d’autoritats polítiques com Marta Madrenas, diputada de JxCat al Parlament de Catalunya o Marc Lamuà, diputat al Congrés del PSOE o la vicealcaldessa Gemma Geis. Ahir, la vetllada va reunir empresaris, emprenedors i representants de diverses institucions, al Castell de Sant Gregori.

Com cada any, els Premis AEEG van reconèixer els projectes empresarials més destacats i l’excel·lència de la patronal gironina en tres categories diferents. En primer lloc, es va lliurar el Premi a l’Empresari de l’Any, destinat a reconèixer la trajectòria anual més destacada d’un dels associats de l’AEEG. El guardó va recaure en Josep Ponsatí, de l’empresa Interactiu, entregat per Albert Castellanos, secretari d’Empresa i Competitivitat de la Generalitat de Catalunya. En segon lloc, es va reconèixer el Cercle Empresarial amb el Premi Impulsor Empresari a Jesús Cuesta, lliurat pel diputat en funcions de la Diputació de Girona, Jordi Camps, qui va reconèixer l’emprenedoria local.

Finalment, es van lliurar els Pins d’Honor de l’Associació, uns premis que reconeixen als associats amb el desenvolupament col·lectiu. Els pins van ser entregats a tres empresaris destacats: Albert Suñer, que va rebre el premi de mans de la vicealcaldessa Gemma Geis; Anna Saubí, que va ser premiada per Jaume Fàbrega, president de la Cambra de Comerç de Girona; i Toni Cruz, que va ser homenatjat per David Martí, vicepresident de la FOEG.

La celebració d’aquesta edició del Sopar de Gala i Premis AEEG ha posat de manifest el compromís i la dedicació dels empresaris i emprenedors de Girona en el desenvolupament econòmic i empresarial de la demarcació. Els premiats han estat reconeguts com a exemples d’excel·lència empresarial i com a impulsors del creixement de Girona. Amb aquesta trobada, l’AEEG reafirma la seva importància com a referent en el teixit empresarial de la ciutat i la demarcació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

ECONOMIA

Compres i milers de visitants a la fira Expocasió de Fornells

fornells de la selva

Continua la Vaga a la multinacional DXC Technology

girona

Un Consell de Conselleres per canviar “la cultura empresarial patriarcal”

Barcelona
societat

El govern preveu oferir la finestra única als pagesos aquest mes de maig

barcelona
economia

Foment i el sector immobiliari rebutgen la regulació del lloguer de temporada

barcelona
GIRONA

La taxa d’atur s’enfila al 12,47% a la demarcació el primer trimestre d’any

GIRONA
economia

L’atur continua pujant el primer trimestre amb 12.800 desocupats més

barcelona
ECONOMIA

El termini per reclamar despeses hipotecàries comença en anul·lar-se la clàusula abusiva

BARCELONA
GIRONA

El Govern aprova ajuts a la pagesia per valor d’11,4 milions d’euros

GIRONA