Economia

’InVoyage Girona Costa Brava’ dona a conèixer el turisme de negocis

Del 17 al 21 de març, cent cinquanta organitzadors d’esdeveniments d’empresa i viatges d’incentiu procedents d’Europa i Estats Units se citen a la Costa Brava amb motiu de l’esdeveniment sectorial «InVoyage Girona Costa Brava». L’esdeveniment programa dues intenses sessions de treball comercials (workshop), una conferència exclusiva sobre enogastronomia, dona a conèixer experiències turístiques i organitza dos viatges de familiarització a la demarcació de Girona.

La iniciativa és impulsada per InVoyage –empresa amb més reputació internacional en l’organització de fòrums en el sector del turisme de reunions i esdeveniments- i és organitzada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona. L’esdeveniment, que tindrà lloc per primera vegada a la demarcació, té per objectiu crear oportunitats de negocis entre proveïdors del sector dels esdeveniments i agències organitzadores d’esdeveniments i viatges d’incentiu i, també, donar a conèixer una mostra de l’ampli ventall de serveis i experiències de qualitat i exclusives dirigits a clients d’empresa i elevat poder adquisitiu.

Així, concretament, el dilluns al matí va tenir lloc al Camiral Golf & Wellness, de Caldes de Malavella, la primera sessió de treball (workshop) entre proveïdors i compradors, en la qual van generar-se un miler de reunions. A la tarda, els participants van dur a terme una visita al barri vell de Girona i van assistir a una actuació castellera a càrrec dels Marrecs de Salt.

Al vespre, a l’espai Roca Mas Marroch, de Vilablareix, va tenir lloc la conferència «La nostra recepta immillorable com a destinació enogastronòmica» a càrrec de Joan Roca, cuiner i propietari d’El Celler de Can Roca, Eugeni Llos, director de Perelada Resort, i Lluís Garcia, director d’elBulli1846, centrada en les arrels, la creativitat i les emocions que fonamenten els tres grans projectes empresarials que contribueixen a posicionar i projectar la destinació internacionalment.

La jornada va finalitzar amb un àpat a la cúpula de Mas Marroch. L’acte va comptar amb la participació de Jordi Masquef, vicepresident del Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona.

En la jornada d’avui, s’ha celebrat la segona sessió de treball entre professionals i han seguit la programació de diverses activitats de descoberta de l’oferta turística de la destinació com ara una visita al Castell Gala–Dalí de Púbol, una visita amb degustació de vins de la DO Empordà al Celler Brugarol, una sortida en bicicleta elèctrica pels pobles medievals de l’Empordà, un taller de cuina a l’Espai del Peix, un clínic de golf al Camiral Golf & Wellness, o una passejada pels camins de ronda de la Costa Brava, entre d’altres. La segona jornada conclou amb un sopar a l’espai el Convent de Blanes.

Posteriorment, i fins al 21 març, es programen dos viatges de familiarització a la Costa Brava per a grups de vint professionals del sector, amb la intenció de donar-los a conèixer les possibilitats que ofereix la destinació en el sector del turisme de negocis.

Posteriorment, i fins al 21 març, es programen dos viatges de familiarització a la Costa Brava per a grups de vint professionals del sector, amb la intenció de donar-los a conèixer les possibilitats que ofereix la destinació en el sector del turisme de negocis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Un Consell de Conselleres per canviar “la cultura empresarial patriarcal”

Barcelona
societat

El govern preveu oferir la finestra única als pagesos aquest mes de maig

barcelona
economia

Foment i el sector immobiliari rebutgen la regulació del lloguer de temporada

barcelona
GIRONA

La taxa d’atur s’enfila al 12,47% a la demarcació el primer trimestre d’any

GIRONA
economia

L’atur continua pujant el primer trimestre amb 12.800 desocupats més

barcelona
ECONOMIA

El termini per reclamar despeses hipotecàries comença en anul·lar-se la clàusula abusiva

BARCELONA
GIRONA

El Govern aprova ajuts a la pagesia per valor d’11,4 milions d’euros

GIRONA
GIRONA

La CGT de Correus denuncia falta de personal en una desena de barris

GIRONA
economia

El Banc Sabadell guanya 308 milions el primer trimestre, un 50% més que l’any passat

barcelona