Economia

Castells convoca CiU la setmana que ve per informar-lo del procés negociador

Nou finançament

El conseller d'Economia, Antoni Castells, ha trucat per telèfon aquesta tarda al representant de CiU en les converses sobre el nou sistema de finançament, el diputat autonòmic Francesc Homs, per convocar-lo a una reunió la setmana que ve i informar-lo sobre el procés negociador.

Segons fonts de CiU, el conseller Castells ha trucat al diputat Francesc Homs per informar-lo de la conveniència de mantenir una trobada després de la festivitat de Reis i la data de la qual es concretarà en els pròxims dies.

En aquesta reunió, a la qual CiU preveu que acudeixin els representants de la part catalana de la Comissió Mixta d'Assumptes Econòmics i Fiscals, els nacionalistes estaran representats per Homs i els negociadors Antoni Fernández Teixidó i Antoni Castellà.

CiU, que ha criticat les últimes reunions d'aquest tipus per la seva poca utilitat, ha fet una crida a ERC perquè rebutgi l'última proposta del govern espanyol en matèria de finançament autonòmic, ja que entén que el govern ha de redefinir la seva estratègia, oblidar-se del document del Ministeri d'Economia i negociar en base exclusivament a l'Estatut.

El conseller Castells també té previst reunir-se amb la presidenta del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, per parlar de finançament i crisi econòmica. Segons fonts dels populars, la reunió està prevista per no més enllà de mitjan mes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.