Economia

Martinsa-Fadesa assegura que manté la seva activitat i complirà els contractes amb els seus clients

Martinsa-Fadesa ha assegurat aquesta mateixa tarda que té intenció de continuar desenvolupant la seva activitat amb "absoluta normalitat" i manté els seus compromisos per complir els contractes que actualment té iniciats, tot i que avui ha sol·licitat la suspensió de pagaments.

Malgrat aquesta declaració d'intencions, l'Associació d'Usuaris de Bancs, Caixes d'Estalvi i Assegurances (Adicae), ja ha afirmat que defensarà els clients que van abonar diners a la immobiliària per a pisos que no estan acabats o no s'han començat a fer, per tal que aquesta situació no els suposi cap pèrdua de capital o d'habitatge. Segons la seva valoració, la suspensió de pagaments de Martinsa- Fadesa "no és més que una maniobra per ocultar manipulacions de capital que han tingut lloc entorn de l'empresa en els darrers anys".

Adicae també acusa a les caixes d'estalvi La Caixa i Caja Madrid de posar "en perill" els diners dels seus impositors cooperant a "l'engany" dels consumidors que confiaven que adquirien un habitatge, després d'haver abonat en molts casos quantitats superiors als 100.000 euros, i que a dia d'avui es troben amb la incertesa de no saber quan acabaran els seus immobles o, fins i tot, si acabaran en un procediment concursal. Per això Adicae s'ha compromès a estudiar els contractes i que els avals siguin legals i estiguin en vigor. A més, exigeix al govern que "doni la cara" davant d'aquesta situació de crisi i adopti les mesures necessàries per garantir els estalvis a tots els afectats per la situació.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.