Economia

L'Ajuntament de Xirivella autoritzarà Gran Túria l'obertura dominical

Compromís per Xirivella afirma que l'alcalde es burla dels treballadors d'aquesta gran superfície

En el darrer ple municipal, celebrat el passat dijous 26 de setembre, el regidor de Compromís per Xirivella, Ricard Barberà, va tornar a interessar-se sobre la possibilitat que el centre comercial Gran Túria òbriga tots el diumenges i festius, després de les últimes declaracions del president de la Generalitat en què anunciava que la llibertat d'horaris per als centres comercials seria decisió dels alcaldes.

Durant el ple, el portaveu de Compromís va demanar a l'alcalde de Xirivella que diga clarament si facilitarà l'obertura de Gran Túria en dies festius.

La resposta d'Enrique Ortí no pogué ser més decepcionant, per no dir cínica: “Jo també he anat a treballar els diumenges a l'horta.” En opinió de Barberà, “és lamentable que l'alcalde recórrega als tòpics per tractar una qüestió tan delicada. Amb el seu comentari Ortí es burla de molts treballadors i treballadores que no poden veure els seus fills més que unes poques hores a la setmana.

En opinió de Barberà, l'alcalde de Xirivella, abans de prendre qualsevol decisió, hauria de reunir-se amb totes les parts implicades: els xicotets comerciants i amb els treballadors i treballadores del centre comercial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.