Economia

La denominació d'origen oli valencià ha estat reconeguda internacionalment

Sogorb Nostrum obté una medalla d'argent a l'Extra Virgin Olive Competition de Los Angeles

El prestigiós concurs internacional Extra Virgin Olive Oil Competition, celebrat a Los Àngeles, ha atorgat medalla d'argent 2010 a un dels olis provinents de la Denominació d'Origen Oli de la Comunitat Valenciana: Sogorb Nostrum.

Per concedir aquesta distinció s'ha avaluat la intensitat de l'afruitat, la complexitat i l'harmonia de l'oli. Unes variables en les que els olis de la denominació d'origen valenciana ofereix índex molt favorables.

Així, el perfecte equilibri entre el nivell d'afruitat i la intensitat de l'amarg i el picant que presenta Sogorb Nostrum, a més d'altres paràmetres, ha permés que els olis emparats per aquesta Denominació d'Origen hagen estat guardonats fora de les fronteres del País Valencià i més enllà.

El fet que a les comarques productores d'oli es conreen varietats autòctones inexistents a altres indrets, fa que els olis resultants esdevinguen únics.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia