Economia

L’Eurocambra aprova canvis en la directiva de mercats financers per “facilitar” la recuperació postpandèmia

La normativa redueix “burocràcia” i inclou límits menys estrictes de posicions de les matèries primeres en energia

L’Eurocambra aprova canvis en la Directiva de Mercats i Instruments Financers (MiFID, per les seves sigles en anglès) per “facilitar” la recuperació postpandèmia.

Els canvis s’aplicaran principalment als clients professionals i contraparts elegibles com asseguradores, fons de pensió o institucions públiques.

La reforma en la directiva s’ha adoptat aquest dijous al ple del Parlament Europeu amb 339 vots a favor, 294 en contra i 57 abstencions.

Les noves mesures inclouen la reducció de la “burocràcia” per les empreses, la protecció als inversors i un règim de límits menys estrictes de posicions de les matèries primeres en l’energia.

Els canvis adoptats comprenen l’eliminació de càrregues administratives per a les empreses d’inversió en els requisits d’informació i notificació, reduccions en els requisits de governança dels productes i revisions en el règim de límits de posicions de matèries primeres en el sector de l’energia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia