Economia

NTT DATA estrena seu al 22@ i preveu incorporar 1.000 nous treballadors

L’empresa tecnològica NTT DATA ha estrenat aquest dilluns la nova seu corporativa al districte 22@ de Barcelona, amb una superfície de 20.000 m2 i capacitat per a albergar 2.500 professionals. La companyia japonesa compta amb uns 4.000 treballadors a la capital catalana que desenvolupen la seva tasca en un model híbrid de treball (60% virtual i 40% presencial) i la previsió és continuar creixent a Barcelona amb 1.000 nous professionals durant el 2023 (3.000 en el conjunt d’Espanya).

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha agraït l’aposta d’NTT DATA per Catalunya i ha fet un pronòstic: “Si el futur passa per la tecnologia i el talent, Catalunya té per endavant un camí extraordinari”, ha reblat Aragonès. “Avui Barcelona i Catalunya són els ecosistemes digitals i tecnològics amb més perspectives de futur gràcies a l’encert i la capacitat d’atracció de companyies com NTT DATA”, ha continuat el president de la Generalitat. “I també gràcies al suport i l’aposta d’institucions públiques a través d’infraestructures tecnològiques punteres com el Sincrotró, el Barcelona Supercomputing Center, el cable submarí o l’extensió de fibra òptica per tot el país”, ha enumerat Aragonès, que ha estat acompanyat pel conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, i el primer tinent d’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia