Economia

L’edició d’enguany de l’Smart City Expo serà “la més gran de la història

El certamen preveu més de 1.000 expositors i representants de 800 ciutats i 140 països

També s’hi esperen al voltant de 25.000 visitants professionals

L’edició d’enguany de l’Smart City Expo World Congress 2023, considerat el principal certamen mundial dedicat de solucions i projectes urbans innovadors, serà “el més gran de la història”. Així ho ha declarat el seu director, Ugo Valentí, durant la presentació del saló, que tindrà lloc a Barcelona del 7 al 9 de novembre.

Concretament, l’Smart City espera rebre més de 1.000 expositors, 25.000 visitants professionals i representants de més de 800 ciutats i 140 països. Amb el lema “Benvinguts a la nova era urbana”, i segons explica l’ACN, el certamen s’estructurarà en vuit eixos principals: tecnologies habilitadores, energia i medi ambient, mobilitat, governança, vida i inclusió, economia, infraestructures i edificis, seguretat i protecció, i economia blava.

“Enmig de l’anomenada Dècada d’Acció, hem de predicar amb l’exemple i preparar les nostres ciutats per al futur, de manera que puguin ser més sostenibles, eficients i habitables”, ha insistit Valentí, que ha precisat que quan encara queden sis mesos per a la celebració del fòrum, ja s’ha reservat el 95% de la superfície d’exposició. Entre els expositors hi destaquen companyies com Cisco, Dell, Deloitte, Mercedes-Benz, Microsoft, Smart Ports: Piers of the Future i Sorigué, i hi haurà pavellons de països i ciutats com Alemanya, Brasil, Xina, Corea, Estats Units, Estònia, França, Índia, Israel, Itàlia, Japó, Mèxic, Polònia i els països nòrdics, entre altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia