Economia

Barcelona ha estat durant dos dies capital europea de les plataformes digitals

La Intel·ligència Artificial ha protagonitzat la segona edició de TheNTWK Summit a la Llotja de Mar

La segona edició de The NTWK Summit, l’espai de debat on la comunitat d’innovadors digitals comparteix coneixement sobre models de negoci digital, ha reunit a la Llotja de Mar dijous i divendres els principals experts en innovació empresarial digital. Les ponències i els debats han estat protagonitzats per la intel·ligència artificial (IA), però també s’han abordat temes com les plataformes digitals, ecosistemes, metavers, NFT i economia circular, entre altres.

Creada el 2020 per l’enginyera industrial Marina Planas, The NTWK Summit 23 ha acollit 92 ponents locals i internacionals de companyies referents a la indústria digital com ara Google, Amazon, SAP, Salesforce, Mirakl Technologies, amb trenta hores d’intercanvi de coneixement en conferències i tallers que han aportat reflexions a més dels 350 assistents, un 70% dels quals internacionals.

Segons Planas, a través d’aquesta trobada “es vol enviar un missatge a les empreses, i és que és el moment d’innovar i adaptar-se” i també que “cal considerar l’efecte multiplicador d’un model de negoci basat en plataformes”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia