Economia

economia

Construmat obre demà amb 204 expositors i 366 marques

Fira de Barcelona tornarà a ser l’escenari, a partir de demà i durant dos dies, del Saló de la Construcció de Fira de Barcelona, amb una edició enfocada principalment a la sostenibilitat. Segons ha explicat l’organització, hi participaran 204 expositors que mostraran productes de les 366 marques representades. Però, a banda de la vessant expositiva, que ocuparà una àrea de 10.000m², també es parlarà d’altres aspectes relacionats amb el sector, com ara la formació dels professionals i els fons Next Generation.

El lema d’aquest any és Construint sostenibilitat: es presentaran materials i sistemes de construcció més moderns que els clàssics i que, alhora, són més respectuosos amb la natura i la sostenibilitat del planeta. Justament un dels aspectes que s’hi tractaran és com els professionals han de fer-ho per adaptar els seus projectes a les normatives mediambientals. El sector fa anys que alerta de la manca de professionals qualificats a causa de la falta de relleu generacional. Per això Construmat ha creat el Dia del Talent, que se celebrarà el dijous, per promoure la captació de talent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia