Economia

Martinsa-Fadesa assegura que manté la seva activitat i complirà els contractes amb els seus clients

Martinsa-Fadesa ha assegurat aquesta mateixa tarda que té intenció de continuar desenvolupant la seva activitat amb "absoluta normalitat" i manté els seus compromisos per complir els contractes que actualment té iniciats, tot i que avui ha sol·licitat la suspensió de pagaments.

Malgrat aquesta declaració d'intencions, l'Associació d'Usuaris de Bancs, Caixes d'Estalvi i Assegurances (Adicae), ja ha afirmat que defensarà els clients que van abonar diners a la immobiliària per a pisos que no estan acabats o no s'han començat a fer, per tal que aquesta situació no els suposi cap pèrdua de capital o d'habitatge. Segons la seva valoració, la suspensió de pagaments de Martinsa- Fadesa "no és més que una maniobra per ocultar manipulacions de capital que han tingut lloc entorn de l'empresa en els darrers anys".

Adicae també acusa a les caixes d'estalvi La Caixa i Caja Madrid de posar "en perill" els diners dels seus impositors cooperant a "l'engany" dels consumidors que confiaven que adquirien un habitatge, després d'haver abonat en molts casos quantitats superiors als 100.000 euros, i que a dia d'avui es troben amb la incertesa de no saber quan acabaran els seus immobles o, fins i tot, si acabaran en un procediment concursal. Per això Adicae s'ha compromès a estudiar els contractes i que els avals siguin legals i estiguin en vigor. A més, exigeix al govern que "doni la cara" davant d'aquesta situació de crisi i adopti les mesures necessàries per garantir els estalvis a tots els afectats per la situació.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Economia

Més d’un milió de creueristes desembarquen a Barcelona de gener a maig

Barcelona
economia

Bones perspectives del sector turístic de Lleida per aquest estiu

Lleida
Unió Europea

L’Eurostat confirma l’alça de la inflació a la zona euro fins al 2,6% al maig

Barcelona

Ecosol va contractar 126 persones en risc d’exclusió social durant el 2023

GIRONA
economia

El Vendrell ressalta la fortalesa del seu comerç de proximitat

El Vendrell

Visen un 30% més de projectes fotovoltaics a la demarcació el 2023

GIRONA
Economia

CCOO crida a fer vaga a la Copa Amèrica pels expedients a empleats del Port Olímpic

Barcelona
Economia

Destinen 1,7 milions a contractar més personal de suport als temporers de Lleida

Lleida
Economia

Damm tanca el 2023 amb 130 milions de benefici, un 28% més que l’any anterior

barcelona