Economia

Naix a l'Eliana la Incubadora d'Empreses

Una iniciativa destinada a donar suport a empreses emergents que naix de la proposta d'una veïna del municipi

La regidoria d'Ocupació i Desenvolupament Local de l'Ajuntament de l'Eliana ha engegat el Programa Incubadora d'Empreses, una iniciativa destinada a donar suport a empreses emergents que naix de la proposta d'una veïna del municipi, Lola Calvo, llicenciada en dret i professora d'Orientació Laboral de Formació Professional, i amb la col·laboració de la Unió Democràtica de Pensionistes (UDP) de l'Eliana.

Al llarg del mes de maig, es publicaran les bases d'un concurs d'idees per a l'engegada d'empreses. Per a participar caldrà presentar un projecte empresarial, entre els mesos de juny i setembre, i després de la fallada d'un jurat qualificat, els autors dels projectes guanyadors podran disposar d'un espai municipal de manera gratuïta durant un any, dotat de la infraestructura necessària per a promoure l'empresa.

A més, els guanyadors també rebran gratuïtament formació tècnica i assessorament, per a portar a terme amb èxit el seu programa, per part d'un grup de col·laboradors voluntaris que conten amb experiència empresarial suficient per a exercir aquesta tasca. D'aquesta manera, s'està formant un equip d'experts, ja siguen treballadors en actiu, aturats o jubilats, que de forma totalment desinteressada van a constituir aquesta peça clau en la Incubadora d'Empreses.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.