Economia

Ontinyent viu les activitats de la campanya d'animació social i comercial

Aquestes activitats s'hi desenvoluparan durant les properes sis setmanes i pretenen centrar l'atenció cultural i lúdica sobre la vila

Els grups locals “Momento Hannover” i “Descarriados” van omplir de música el Carrer Major d'Ontinyent, i ho van fer d'una forma ben original: des dels balcons. Emulant (salvant les distàncies) el famós “concert del terrat” dels Beatles, la fusió de Pop-Rock amb Reagge o Soul de “Momento Hannover” arribà dissabte a les 19 hores, prenent el relleu “Descarriados” una hora més tard, a les 20, amb el seu Rockabilly amb tocs de Country, Blues i Jazz de “Descarriados”.

Es tracta d'una de les activitats de la campanya “Ontinyent al Carrer”, impulsada des del Govern d'Ontinyent per fomentar la ciutat com a punt d'atracció comercial per a les localitats veïnes, i que inclou una intensa programació al llarg de 6 setmanes, amb l'exposició de sabates gegants “Shoe Street Art” i milers de petjades de colors als carrers com a nexe d'unió.

La campanya ha tingut aquest cap de setmana com a protagonista el conegut com a “Carrer Major” (carrers Gomis i Maians), on s'han desenvolupat altres activitats, com tallers infantils de perruqueria, manualitats amb fang i papiroflèxia, o una demostració de realització de gelats i granitzats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia