Economia

cultura

cinema

Promocionen localitzacions per a rodatges a l'Empordanet

Tres professionals de la producció al Regne Unit visiten llocs pintorescos també a l'Alt Empordà, Girona i la Selva

Tres professionals del món de la producció cinematogràfica i televisiva més prestigiosa del Regne Unit han visitat aquests darrers dies diferents localitzacions dels municipis de la Bisbal d'Empordà i Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura. Es tracta d'Eduardo Rodrigálvarez Jimenez (especialitzat a cercar espais per al rodatge de sèries televisives), Mark Cooper (director de producció, conegut per pel·lícules com Chocolat, Shakespeare in love i Saving Mr. Banks) i Parisa Dunn (productora sobretot de sèries documentals per a la televisió).

En el seu recorregut, acompanyats per la directora de la Catalunya Film Commission i la tècnica de turisme dels municipis, han visitat el castell palau i el centre històric de la Bisbal, la torre de Cruïlles, el monestir de Sant Miquel de Cruïlles, les sinuoses carreteres de Sant Sadurní de l'Heura i el poble medieval de Monells, on van sopar i dormir.

Durant el seu viatge per la Costa Brava també han conegut altres possibles escenaris a l'Alt Empordà, com ara la col·legiata de Vilabertran, les viles de Peralada i Cadaqués, el monestir de Sant Pere de Rodes, el castell de Sant Ferran de Figueres o Sant Martí d'Empúries. I han passat per Begur, la vila vella de Tossa de Mar, el cementiri modernista i jardins de Lloret de Mar i el barri vell de Girona.

El viatge l'ha organitzat el Patronat de Turisme, amb la Catalunya Film Commission i l'Agència Catalana de Turisme. I és una acció de dinamització del territori dins del pla estratègic de desenvolupament econòmic mancomunat entre la Bisbal, Forallac, Cruïlles, Corçà i Ullastret.

LA XIFRA

3
experts
en localitzacions per a cinema, sèries i documentals del Regne Unit han visitat la demarcació.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia