Esports

Laporta: "Que cadascú assumeixi la seva responsabilitat"

El màxim dirigent blaugrana afirma que s'ha d'aixecar l'ànim per acabar la temporada "dignament" guanyant la Lliga

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha exigit que cadascun dels estaments de l'entitat blaugrana assumeixi “la responsabilitat” per la “dolorosa” desfeta encaixada a Getafe, que suposa l'eliminació de la Copa del Rei i l'adéu a un nou títol.

“Els jugadors sempre intenten sortir amb l'actitud adequada, però hi ha vegades que no surt res i és quelcom que passa a totes les professions. Tots som responsables des del primer a l'últim jugador i en tots els estaments del club”, ha argumentat.

Laporta ha reiterat que és derrota “que fa mal” perquè tenia l'esperança “d'aconseguir el doble'” i també per la forma “en la que hem perdut”. “Ha estat molt decepcionant i ho sentim molt per tots els barcelonistes perquè no hem donat la imatge que correspon al primer equip del Barça”, ha apuntat Laporta a l'aeroport de Barajas abans que sortís l'expedició blaugrana cap a Barcelona.

Laporta, que va felicitar al Getafe perquè va saber sortir a jugar “amb l'estat d'ànim que corresponia” i ha assegurat que és “un digne finalista”, ha reconegut sentir-se “malament, com tots els culés”.

El president blaugrana ha destacat també que esperava “una reacció” en la segona part que no es va produir. Dit això, però, ha intentat aixecar l'ànim de la plantilla: “S'ha de recuperar l'estat d'ànim de l'equip. No podem deixar de confiar en ells i encara es pot acabar la temporada dignament guanyant la Lliga. Aquest equip té un marge de confiança perquè ens ha donat tres anys de molt bon futbol, durant els quals ha estat una referència a nivell mundial i encara ens queda la Lliga”.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.