Esports

Eto'o: "Sento molta vergonya"

El jugador del FC Barcelona ha demanat perdó "per haver fet patir" a l'afició culé

El davanter del Barcelona Samuel Eto'o ha assegurat avui sentir "molta vergonya" per no haver estat ahir contra el Getafe "a l'alçada de la samarreta" que defensa i ha demanat una última oportunitat a l'afició perquè confiï en l'equip i l'ajudi a conquerir l'últim títol que li queda: la Lliga.

"Si ahir hagués pogut obrir la terra i ficar-m'hi dins, ho hagués fet", ha reconegut Eto'o, qui ha dit no tenir arguments per justificar la lamentable imatge que va donar el conjunt blaugrana en el camp del Getafe, on va caure golejat per 4-0 i, per tant, va quedar fora de la final de la Copa del Rei, malgrat comptar amb un 5-2 del partit d'anada.

El davanter blaugrana, la compareixença del qual davant els mitjans de comunicació ha estat supervisada pel capità, Carles Puyol, present a la sala de premsa, s'ha quedat sense arguments. "M'agradaria explicar què va passar, però no he dormit preguntant-m'ho i no sé què dir. Qualsevol equip pot perdre un partit, però no pot donar la imatge que vam donar nosaltres", ha lamentat.

Un Samuel Eto'o totalment abatut ha demanat perdó "per haver fet patir" a l'afició culé, ha assegurat que l'equip està passant per "un moment molt dur" i ha demanat al públic que "ompli a rebentar" el Camp Nou davant el Betis i demostri que, amb tot, segueix confiant en aquesta plantilla.

El partit del Betis
"Tinc ganes que arribi diumenge, tant de bo que el partit es jugués demà. Si el tècnic em posa, tinc més clar que mai què he de fer", ha avançat el camerunès, qui ha dit entendre les dures portades publicades avui pels diaris esportius i als aficionats que han increpat i insultat als jugadors durant l'entrenament d'avui, "perquè tenen tota la raó".

Amb tot, el jugador ha dit tenir "plena confiança" en els seus companys i s'ha mostrat convençut que la Lliga no s'escaparà. "La temporada no s'ha acabat. Ens queden cinc partits, que seran cinc finals".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.