Esports

Eto'o: "La llista de jugadors prescindibles la fa la premsa"

Futbol

Samuel Eto'o ha evitat pronunciar-se sobre els noms que sonen com a prescindibles en la configuració del Barça l'any que ve i ha assegurat que l'única opinió que li val és la dels directius del Barça, responsables de decidir "qui es queda i qui no" i què cal fer perquè el Barça millori. Eto'o assegura que creu en l'equip i que es queda perquè encara té contracte amb el Barça.

Sobre el rendiment de l'equip, Eto'o ha assegurat que "pot millorar" i que la seva "referència" és el joc que el Barça va fer en els dos partits davant el Manchester United. "Tots podem gaudir encara del Barça. Jo crec en aquest equip", ha afirmat Eto'o, que ha reiterat la seva intenció de quedar-se al Barça perquè encara té "contracte". Eto'o, però, no ha volgut explicar si ha rebut alguna oferta per marxar a algun altre club.

El jugador blaugrana també ha assegurat que no vol opinar sobre el que pensen els socis perquè ell és un "empleat del públic".

Les lesions
Eto'o és conscient que el seu rendiment actual no és el mateix que el de fa dos anys a causa de les lesions acumulades. Amb tot, ha volgut destacar que en els 26 partits que ha fet fins ara (amb la Copa d'Àfrica inclosa) ha fet 21 gols. "Que cadascú tregui les seves conclusions", ha sentenciat.

"Sempre es pot fer més, però tinc més dificultats que altres anys", ha remarcat, assegurant que va "pel bon camí".

El passadís
Sobre la possibilitat de fer el passadís al Reial Madrid, Eto'o ha dit: "El Barça és un club senyor, i si el Madrid és campió, li farem el passadís".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.