Esports

Tanquen files amb Eto'o

Ronaldinho desactiva qualsevol polèmica i el vestidor assegura que les darreres paraules del camerunès no són perjudicials

El Barça ha badat molt aquesta temporada, fins al punt de perdre gairebé tots els títols que han entrat en joc i també fins al punt de perdre el liderat a la Lliga, però ara ja no es deixa fer mal. Ni pel desbordant discurs de Samuel Eto’o, ni per les interpretacions que en fa la premsa, ni pel ressò irònic que se’n fan a Madrid, ni pel benestar de l’equip de Fabio Capello, ni per la visita del traumàtic Getafe ni per res de res. “No m’imagino cap altra cosa que ser campió. Si guanyem els tres partits que queden, ho serem”, va engrescar-se Ronaldinho.

Paraula de tòtem. El crac brasiler va provar ahir de desactivar totes les polèmiques que podien descentrar el vestidor blaugrana, va proposar als seus companys no despistar-se més del que ja ho han fet tots plegats fins ara i va liderar la iniciativa de fer pinya al voltant d’Eto’o. “Cadascú té la seva forma de parlar, però ell té el mateix objectiu que jo i que els altres, que és guanyar i quedar campions, i això és el que val”, va assenyalar Ronaldinho. “Eto’o és molt ràpid i fa molts gols. També m’ajuda molt. És el meu davanter”, va subratllar Ronnie, que va sostenir que “s’han dit moltes contradiccions sobre l’equip, però al vestidor hi tenim un ambient molt bo”.

Cracs de llarga durada
Tant és així que Ronaldinho es veu al costat d’Eto’o, Frank Rijkaard i la resta de cracs durant molt temps a Can Barça. “No se sap mai què passarà en el futur, però sí que em veig amb tots ells. Tots tenim ganes de continuar la gran història que vam començar amb el Barça”, va indicar.

El brasiler va tenir ahir una trobada amb la premsa internacional per presentar, juntament amb el madridista Sergio Ramos, un videojoc de la FIFA. En l’allau de preguntes va repetir que no s’imagina “en un altre lloc que al Barça”. No obstant, quan li van recordar que el propietari del Milan, Silvio Berlusconi, tornava a tenir-lo com a objectiu després de guanyar la setena Copa d’Europa, va coquetejar: “És una alegria tenir un gran president d’un gran club que admiri la meva forma de jugar. Això em motiva per continuar de la mateixa forma”.

Sigui com sigui, el vestidor del Barça està prou tranquil amb el compromís dels dos principals cracs, Ronaldinho i Eto’o. En aquest sentit, Giovanni van Bronckhorst i Gianluca Zambrotta van negar que les paraules del camerunès hagin creat malestar o puguin ser pernicioses en les darreres tres jornades. “Eto’o és un bon company, treballa moltíssim per l’equip. La premsa insisteix molt amb coses d’ell, però jo responc sempre que per al vestidor no causa problema”, va comentar el lateral holandès. “Al vestidor no hi ha cap problema. Estem units i concentrats per guanyar els últims tres partits”, va coincidir l’italià.

Pressió madridista
També presumeix del caliu a la plantilla Sergio Ramos. “La unió és enorme i aquest és el factor més important per explicar per què som líders”, va assegurar a Barcelona el defensa del Reial Madrid. “Pressió? Els més joves sí que notem la proximitat del Barça, el Sevilla i fins i tot del València, però els més veterans ens ensenyen a deixar-la fora del camp i no crec que l’acusem”, va destacar.

El madridista, això sí, no va voler assumir el paper de “favorit” a l’esprint final cap al títol, per bé que va remarcar que també espera que el Barça “punxi”. “És una Lliga amb molt morbo i qui la guanyi l’assaborirà molt més, mentre que per als altres serà un pal molt dur”, va concloure.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.