Esports

Laporta demana perdó i promet "deixar-se la pell" construint un nou projecte

PER LLEGIR LA CRÒNICA DEL PARTIT MINUT A MINUT, CLICA AQUÍ

El president del Barcelona, Joan Laporta, ha demanat perdó als aficionats blaugrana pels mals resultats obtinguts per l'equip, especialment a la Lliga, i ha promès "deixar-se la pell" a construir un nou projecte "que doni les alegries que el barcelonisme es mereix".

Laporta no ha tingut inconvenient a entonar el mea culpa davant les crítiques dels aficionats, els quals l'han rebut amb mocadors blancs i algunes pancartes en contra seu a les grades.

"Ens sentim decebuts amb els resultats. [Les crítiques] són lògiques i merescudes", ha dit el president del Barcelona, en unes declaracions a Barça TV.

"Ho sentim molt i ens deixarem la pell per fer un nou projecte perquè ens doni les alegries que el barcelonisme es mereix", ha insistit el dirigent barcelonista.

Laporta ha admès sentir-se "decebut" pels resultats a la Lliga. "D'alguna forma, hem de recuperar la força, ens deixarem la pell a fer un nou projecte que il·lusioni al barcelonisme", ha recalcat el president del Barça.

El dirigent blaugrana admet que "és complicat" que l'equip finalitzi segon a la Lliga, però ha lloat la feina dels futbolistes: "Són professionals i estan tan decebuts com tots els culers. S'han refet en aquest partit [contra el València] i ara hem d'anar a Madrid amb el cap ben alt", ha afirmat.

Totes les contradiccions del futbol han aparegut aquest diumenge al Camp Nou, escenari d'una lliçó del Barcelona al València el dia en què han començat a florir els gols de color blaugrana per a desgràcia del València, fet miques, perdut al mig del desert, incapaç d'apel·lar ni tan sols a l'orgull per evitar un espantós ridícul.

El Barça ha trencat una ratxa de més de 400 minuts sense marcar. Ho ha fet quan la seva temporada pràcticament s'ha tancat contra un equip de primera línia obligat a barallar-se per no caure a segona divisió. Tota l'actitud que se li suposava al València l'ha tinguda el Barça, que ha fet els dos primers gols (Messi i Henry) en els primers vuit minuts i ha acabat el matx amb un 6-0 que ningú s'esperava.

PER LLEGIR LA CRÒNICA DEL PARTIT MINUT A MINUT, CLICA AQUÍ


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.