Esports

El Barça anuncia que executarà "decisions ja preparades" i que fitxarà jugadors "forts mentalment"

Aitor, Txiki, Begiristain, director esportiu del Barcelona, ha revelat avui que el club "no improvisarà" en les decisions que executarà a final de la temporada per buscar una "millora en el rendiment" amb jugadors "preparats i forts mentalment", per recuperar l'èxit perdut en les dues últimes temporades.

El responsable esportiu del Barcelona ha admès que el gran problema d'aquesta temporada ha estat que a l'equip li ha faltat "efectivitat, intensitat i unitat", fins i tot en el "dia a dia".

"La feina diària ha de transmetre intensitat, que sigui un dia dur, intens, de concentració", ha proclamat Begiristain durant la seva repassada a l'estat esportiu del primer equip en el canal televisiu del club, Barça TV, un dia després que el Barça caigués eliminat de la Champions davant el Manchester United.

Amb vistes al futur més immediat del primer equip, Begiristain ha anunciat "decisions ja preparades i avançades" a la recerca, "més que mai, d'un rendiment immediat" amb jugadors d'un perfil molt determinat. "Preparats, consolidats en els seus equips, forts mentalment, amb capacitat de lideratge i per descomptat, que rendeixin", ha matisat.

Sobre el futur de l'entrenador, Begiristain no ha revelat cap element. Tan sols ha lloat l'"extraordinari treball" de Frank Rijkaard, "un home de club".

Abans de les decisions, no obstant això, l'equip català ha d'afrontar quatre partits de Lliga en els quals, segons l'executiu del Barça, ha de demostrar "orgull i professionalitat, sensació d'equip, d'unitat, de capacitat de reacció i actitud" amb l'objectiu bàsic de "recordar que amb aquest equip s'han guanyat dues lligues i una Champions. Que no quedi el record del desastre, per després, prendre les decisions oportunes".



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.