Esports

Puyol creu que són "coses del futbol" que Deco i Eto'o no juguin contra el Madrid per acumulació de targetes

El capità del Barcelona, Carles Puyol, ha explicat avui l'absència de Deco i Eto'o en el pròxim partit, contra el Reial Madrid al Santiago Bernabéu, per acumulació de targetes, com una circumstància "pròpia del futbol", a més d'assegurar que no sabia si els seus companys estaven al corrent que una cartolina groga els apartava del clàssic.

"Cadascú pot fer la seva valoració", ha comentat Puyol, que s'ha encarregat de recordar que ell sempre està informat de quantes targetes acumula a través del delegat de l'equip, Carles Naval. "Però no sé si ells ho sabien o no", ha dit.

"Caldria parlar amb ells o amb la persona que els ha informat, jo sempre sé les que tinc jo, però són coses que poden passar al futbol, fins i tot hi ha jugadors que s'han perdut finals de Champions", ha afegit el capità.

Deco i Eto'o han assegurat després del partit contra el València (6-0), en contra del que va apuntar el seu entrenador, que no sabien que una targeta els impediria jugar dimecres contra el Reial Madrid. "Va ser un partit intens i amb moments de joc dur, no cal donar-hi més voltes", ha justificat Puyol.

El capità, a més, ha fet seu el discurs del vestidor sobre el passadís d'homenatge que dimecres que ve realitzarà el Barcelona al Reial Madrid. Puyol ha reconegut que "com a culer", no li agrada fer el passadís, "però com a esportista, s'ha de reconèixer el campió, i així ho farem".

"S'ho han guanyat al camp", ha explicat el defensa català a l'hora de traçar el resum de la Lliga, "l'únic que puc dir és que no hem fet bé les coses, no hem estat regulars i el Reial Madrid ha estat just campió".

Puyol s'ha referit a la primera volta com a base de l'èxit madridista. "Van aconseguir molts punts. Després van tenir una davallada, semblava que nosaltres ens havíem de recuperar, però després vam fallar. Tothom té davallades i nosaltres no vam aprofitar la seva".

Personalment, Puyol ha signat una petita autocrítica, encara que ha ressaltat que ha donat "el màxim" al llarg de la temporada. "Segur que he comès errors, m'agradaria fer-ho tot perfecte però sóc humà i és segur que m'equivoco", ha postil·lat.

Reticent a valorar la temporada com un fracàs, Puyol no ha dubtat a qualificar-la de "dolenta" en la mesura que "no hem complert els objectius".

Com Valdés, Puyol ha reivindicat la feina del seu tècnic, Frank Rijkaard, "un grandíssim entrenador que ens ha donat molt i que sempre ha estat al costat dels jugadors".

"És difícil trobar algú així, que sempre dóna la cara, sobretot en els moments complicats", ha afegit.

Qüestionat sobre la situació de Ronaldinho i la seva possible absència en els partits del Camp Nou, el capità ha defensat el seu company. "Que no l'hàgiu vist no vol dir que no sigui al camp" quan el Barcelona disputa un partit, ha explicat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.