Esports

Carles Reixach: "Cal prendre decisions, dos anys sense guanyar res és molt fort"

Barça

L'exentrenador del Barça Carles Reixach ha declarat que el club català ha de prendre decisions després de l'eliminació de l'equip en les semifinals de Lliga de Campions a mans del Manchester, cosa que suposa una segona temporada sense títols, fet que ha qualificat de "molt fort".

"És la culminació d'una temporada on fa un mes es podia guanyar tot i ara no es pot guanyar res. És la repetició de la jugada de l'any passat, i això fa molt de mal", ha comentat 'Charly'.
Per a Reixach, l'eliminació europea es a causa de la "mala sort" ja que considera que el Barça "ha jugat millor", encara que creu que s'ha passat "d'un extrem a un altre" a l'hora d'afrontar les semifinals contra els anglesos.

"Al principi anava a ser una catàstrofe; després semblava que anàvem a guanyar-los gairebé sense baixar de l'autobús. I ara res", s'ha lamentat l'extècnic sense amagar el seu "desencant" per la situació.

Carles Reixach considera que s'ha arribat "al fi d'un cicle": "Aquest equip (Barcelona) tenia una trajectòria molt més llarga, de quatre o cinc anys, i això s'ha acabat. La gent espera esdeveniments".

"Es parlava dels quatre fantàstics i ara l'equip fa de tot menys gols", ha ironitzat, i en referència a Ronaldinho i a Thierry Henry ha afegit que dos d'aquests "fantàstics" estan "en la corda fluixa".

Sobre els rumors que apunten a Josep Guardiola com a futur tècnic del Barcelona, 'Charly' ha denunciat que es tracta d'"un altre globus sonda llançat pel club perquè la gent opini".

"Segons com respiri la gent i la premsa, s'obrarà en conseqüència. És una cosa que mai m'ha agradat, però que sempre s'ha fet al Barça", ha comentat.

Reixach veu a Guardiola "amb gran capacitat per entrenar", i valora el fet que estigui "acostumat a la pressió que es respira a Can Barça". "Quan era jugador gairebé era la prolongació de l'entrenador al camp", ha afegit.

Finalment l'extècnic català s'ha referit al davanter brasiler del Barcelona Ronaldinho, de qui ha comentat que fa uns mesos encara el creia recuperable, "però ara sembla irreversible i ja es parla del partit de comiat".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.