Esports

Oleguer, Márquez i Giovani tornen a la convocatòria del Barça

Oleguer Presas, Rafa Márquez i Giovani dos Santos són les novetats de la convocatòria del Barcelona per al partit de demà diumenge davant el València, segons la llista facilitada per l'entrenador blaugrana, Frank Rijkaard.

Márquez, absent a Manchester per sanció, torna a la convocatòria i presumiblement a l'onze inicial que habitualment ocupa Touré Yayá, baixa davant el València a causa d'una distensió al turmell esquerre.

Superada la seva lesió, Oleguer també torna a la convocatòria, així com Gio, absent en l'últim partit del Barcelona per decisió tècnica.

No jugaran davant el València ni Iniesta ni Milito, a causa de les respectives lesions que també els impediran jugar dimecres que ve al Santiago Bernabéu. Així els 18 citats per Rijkaard per al partit són: Valdés, Pinto, Zambrotta, Oleguer, Thuram, Puyol, Abidal, Sylvinho, Xavi, Márquez, Edmílson, Deco, Gudjohnsen, Messi, Bojan, Eto'o, Henry i Gio.

Un rival que no s'arronsa al Camp Nou
El València ha puntuat en les seves sis últimes visites al Camp Nou, on no perd des del 17 de juny de 2001, quan la xilena de Rivaldo va permetre al Barça guanyar l'últim partit de Lliga i aconseguir la quarta posició.

Des d'aleshores, el València ha signat dues victòries, en les temporades 2002-03 i 2003-04, totes dues amb Rafa Benítez a la banqueta, i quatre empats.

En la temporada 2001-02, la de la primera Lliga del València de Benítez, l'equip va empatar a dos gols al Camp Nou, amb gols de Salva i Marchena.

En les dues següents temporades, el València va obtenir els tres punts a l'estadi barcelonista. Va guanyar 2-4 en la 2002-03, amb gols d'Aimar, Carew, Fabio Aurelio i Rufete, i va repetir victòria en la 2003-04, amb gol de Ricardo Oliveira.

Des d'aleshores, els tres enfrontaments entre Barcelona i València al Camp Nou s'han saldat amb empats, 1-1 en la 2004-05, 2-2 en la 2005-06 i un altre empat a un gol l'any passat.

El tècnic del Barcelona, Frank Rijkaard, mai ha aconseguit guanyar el València al Camp Nou. Tampoc a la Copa del Rei, ja que l'equip de Ronald Koeman va arrencar un empat en l'anada de les semifinals de la competició.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.