Esports

Laporta veu possible que continuï Eto'o

FC Barcelona

El president del Barcelona, Joan Laporta, ha donat gairebé per segur que el camerunès Samuel Eto'o continuarà aquesta temporada a l'entitat catalana, encara que ha subratllat que la decisió final l'adoptarà el secretari tècnic, Aitor Txiki Begiristain.

Laporta només ha tingut paraules d'elogi per al jugador africà, especialment perquè ha detectat en ell un canvi d'actitud i per trobar-se el jugador en bones condicions físiques. "L'actitud de Samuel és bona i ho celebro enormement. Més enllà de les decisions tècniques que es puguin adoptar, em quedo amb l'actitud d'Eto'o. La resta competeix Txiki", ha dit.

Eto'o com a "referent mundial"
Laporta no ha amagat que hi ha "clubs interessats en Eto'o" i que el davanter barcelonista "és un referent mundial en la seva posició i molt cotitzat, propi dels millors jugadors de la seva posició, per no dir el millor". Davant d'aquesta allau de lloances, Laporta ha insistit en la possibilitat que el club es quedi amb Eto'o, encara que en cap cas així ho ha afirmat, deixant la decisió final en mans del secretari tècnic.

"Un Samuel motivat, tots els equips el voldrien tenir. Però s'ha produït una sèrie de circumstàncies que haurem d'analitzar en profunditat", ha apuntat, en al·lusió a les actituds estridents mostrades pel jugador africà quan ha perdut els nervis. Laporta ha destacat que la inicial decisió de l'entitat de prescindir del jugador estava avalada per la idea de renovació absoluta que s'havia iniciat amb la destitució del tècnic Frank Rijkaard i la venda de Déco i Ronaldinho.

"També és cert que en aquest món res és immutable. Aquesta és una decisió que hauran d'adoptar els tècnics. Prevaldrà sempre la dimensió esportiva", ha assenyalat Laporta, que ha precisat que el sí a la continuïtat d'Eto'o no és ferm, perquè la resposta "requereix un estudi en profunditat". "La recuperació anímica i física del jugador marcarà molt la decisió final", ha afegit.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.