Esports

Les carreteres d'accés al Circuit de Catalunya registren retencions d'entre dos i sis quilòmetres

Durant els entrenaments d'ahir, es va batre un rècord d'assistència, amb prop de 120.000 persones

Les carreteres que condueixen als accessos del Circuit de Montmeló (Vallès Oriental), on avui es fa el Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1, han registrat retencions d'entre dos i sis quilòmetres, segons ha informat el Servei Català del Trànsit. Es preveu que més de 140.000 aficionats acudeixin avui al recinte.

Els embussos més grans, que han començat a les set del matí, s'han produït a la carretera C-33, amb sis quilòmetres, a l'altura de Mollet del Vallès en sentit nord i a la C-35, de fins a tres quilòmetres, a l'altura de Granollers (Vallès Oriental).

També s'ha vist afectada l'autopista AP-7, amb retencions de fins a quatre quilòmetres en diferents punts en direcció al Circuit de Catalunya a l'altura de Parets del Vallès, Granollers i Mollet del Vallès (Vallès Oriental). Altres vies afectades són la C-17, la BP-5002 i la BV-5003, amb diversos quilòmetres de retencions.

Durant els entrenaments d'ahir, es va batre un rècord d'assistència, amb prop de 120.000 persones i hi va haver retencions d'entre dos i cinc quilòmetres des de les set del matí, quan es van obrir les portes del Circuit de Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.