Esports

Jorge Lorenzo signa el millor temps a l'última sessió de proves nocturnes a Qatar

Moto GP

Jorge Lorenzo ha marcat el millor temps a l'última sessió de proves nocturnes de Moto GP al circuit de Losail (Qatar), on començarà la temporada el proper diumenge 9 de març.
El mallorquí ha fet la seva millor volta amb un crono d'1:54.552, i ha quedat per davant del britànic James Toseland, que ha estat segon. L'australià Casey Stoner ha acabat cinquè a gairebé un segon de Lorenzo, mentre que Valentino Rossi s'ha hagut de conformar amb el desè millor temps. No ha estat la nit de Dani Pedrosa i Toni Elias, que han ocupat la tretzena i setzena posició, respectivament.

Dani Pedrosa i Jorge Lorenzo han coincidit que les ombres que es projecten al paviment del circuit de Losail a causa de la nocturnitat els han proporcionat una de les sensacions més estranyes que han tingut a la seva carrera.

Per la seva banda, Jorge Lorenzo ha assenyalat al web de Yamaha que està "molt feliç amb aquesta idea de l'organització". El bicampió del món de 250 cc ha ressaltat que "pilotar de nit, tot i que la llum és increïblement forta, et fa sentir sol amb la teva moto" i que per aquesta raó "cal mantenir la concentració molt alta perquè, òbviament, no estàs sol i t'hi jugues molt".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.