Esports

Stoner firma la victòria a Qatar, mentre que Lorenzo i Pedrosa pugen el podi en el segon i tercer lloc respectivament

El pilot australià Casey Stoner (Ducati) ha començat la defensa del títol aconseguit la temporada passada amb una victòria al Gran Premi de Qatar, primera prova del Campionat del Món de motociclisme que s'ha disputat al circuit de Losail, per davant de Jorge Lorenzo (Yamaha) i Dani Pedrosa (Honda).

Stoner, que sortia des de la quarta posició, s'ha posat en primera posició després d'una primeres voltes sense un clar dominador i, a partir d'aquí, ha anat tirant en solitari per aconseguir la seva segona victòria consecutiva en aquest circuit.

Jorge Lorenzo ha quedat segon després que ahir aconseguís la 'pole' per davant de tots els favorits, en el seu debut en la categoria reina del motociclisme.

El podi la completat Dani Pedrosa, que ha sorprès amb una espectacular sortida que l'ha portat des de la vuitena posició, d'on sortia, fins a la primera posició. Després no ho ha pogut aguantar però ha aconseguit una tercera plaça merescuda amb un sabor especial per tots els problemes que ha patit durant la pretemporada, marcada per una lesió al canell i una moto que no li acabava de funcionar.

Als que no els hi han anat massa bé les coses han estat els excampions del món Valentino Rossi (Yamaha) i Nicky Hayden (Honda) que han acabat cinquè i desè, respectivament.

Per altra banda, una altra de les sorpreses dels entrenaments oficials d'ahir, el britànic James Toseland (Yamaha), campió de Superbikes, ha acabat en un bo sisè lloc, mentre que Toni Elias (Ducati) ha quedat catorzè.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.