Esports

Pedrosa augura un "gran cap de setmana"

Motociclisme

El Mundial de motociclisme arriba aquest cap de setmana a Montmeló amb el Gran Premi de Catalunya. Dani Pedrosa, segon a la general de Moto GP, és la gran esperança dels aficionats locals, que esperen un duel amb Valentino Rossi i Jorge Lorenzo que promet ser espectacular.

“Aquest serà un gran cap de setmana, corro davant la meva afició, a prop de casa, i realment sento i agraeixo el suport dels aficionats. L’ambient sempre hi és especial, a Montmeló, ple a vessar d’un públic entusiasta cada dia”, va dir Pedrosa, que no va dubtar a afirmar que farà “tot el possible” per oferir una gran cursa.
Respecte al circuit, el pilot d’Honda destaca la dificultat de la recta de meta: “És molt llarga i per tant necessites una moto ràpida. També és important mantenir els pneumàtics en bon estat, ja que la superfície és molt abrasiva i això requereix una conducció suau i fluida”.
Pel que fa al nou motor, Pedrosa és conscient que “no és fàcil muntar-lo durant un cap de setmana de cursa, per tant esperarem una mica abans de prendre una decisió definitiva”.

El de Castellar del Vallès reconeix que el Circuit de Catalunya “m’encanta en alguns dels seus trams, sobretot a partir del revolt d’esquerra després del de Repsol. Això sí, el traçat està força irregular, segurament a causa de la Fórmula 1 i els camions”.

L’expectació que ha aixecat aquest Gran Premi de Catalunya fa pensar en la possibilitat que es pugui batre el rècord d’assistència al circuit, establert en l’edició de l’any passat amb 112.600 espectadors durant el dia de la cursa.

Promocions
Ramon Praderas, director del Circuit de Catalunya, va destacar en la presentació de la cursa el bon funcionament de les campanyes de promoció que ha fet l’organització. “És una bona oportunitat per aconseguir un nou rècord. Tenim al mercat més de set promocions de venda d’entrades perquè no ens conformem amb aquesta xifra d’aficionats [l’esmentada de 112.600]”, va dir Praderas.

A més de les sis zones de pelouse, amb localitats a 60 euros, el Circuit de Catalunya té 17 tribunes de seient per a uns 80.000 espectadors, amb preus entre 60 i 120 euros.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.