Esports

Pedrosa domina el MotoGP de Jerez

El pilot català Daniel Pedrosa (Honda) s'ha imposat en una carrera de ritme vibrant a la categoria de MotoGP per davant de l'italià Valentino Rossi (Yamaha) i del mallorquí Jorge Lorenzo (Yamaha), en el Gran Premi d'Espanya, la segona prova puntuable per al Mundial de motociclisme.

Pedrosa, que sortia segon per darrere de Lorenzo, ha protagonitzat una gran sortida i s'ha col·locat al capdavant d'una carrera que ha dominat des del primer moment per davant de Lorenzo i de Rossi. Per darrere, el quart lloc ha estat per Nicky Hayden (Honda) que ha entrat per davant de Loris Capirossi, cinquè, mentre que l'actual campió del món, Casey Stoner (Ducati), ha arribat onzè després de dues sortides de pista.

250cc
El finlandès Mika Kallio (KTM) s'ha imposat en el Gran Premi d'Espanya de 250 cc.

150cc
L'italià Simone Corsi (Aprilia) s'ha imposat a la categoria de 125 cc del Gran Premi d'Espanya, segona carrera del Mundial, disputada avui al circuit de Jerez, per davant de l'alacantí Nicolás Terol (Aprilia) i del britànic Bradley Smith (Aprilia).

La prova ha començat segons el guió previst, amb diversos pilots lluitant en les primeres places i s'ha desenvolupat de manera accidentada, amb diverses caigudes. A la meitat de la prova, l'italià Simone Corsi ha pres les regnes i amb pas ferm ha mantingut el liderat.

Per la seva banda, el pilot Sergio Gadea, que era líder del Mundial, i el campió del Món Gabor Talmacsi, ambdós de l'equip que dirigeix Jorge Martínez Aspar, no han pogut acabar la cursa. Talmacsi ha patit un problema mecànic a la tercera volta i Gadea ha caigut a terra.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.