Esports

Lorenzo aconsegueix la 'pole' de Jerez

Dani Pedrosa sortira en segona posició després de quedar a setze mil·lèsimes de segon del mallorquí

El mallorquí Jorge Lorenzo (Yamaha) ha aconseguit la seva segona pole consecutiva de la temporada en el seu debut en la categoria de MotoGP i sortirà diumenge des de la primera posició de la graella de sortida al segon Gran Premi del Campionat del Món de motociclisme, que es disputarà a la localitat andalusa de Jerez de la Frontera.

Lorenzo, que ja havia entrat a la història al ser el tercer pilot en aconseguir la pole position a la carrera del seu debut a la categoria reina després d'Okada i Biaggi, ara s'ha convertit en l'únic debutant d'aconseguir dues poles consecutives.

Per la seva banda, el català Dani Pedrosa (Honda) ha aconseguit el segon millor temps i ha estat l'únic capaç d'intimidar Lorenzo, ja que ha marcat un temps de només setze mil·lèsimes de segon més que el mallorquí. Pedrosa s'ha classificat per davant de Colin Edwards (Yamaha), que serà el pilot que completarà la primera línia de la graella.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.