Esports

Lorenzo aconsegueix la segona 'pole' de la temporada

El mallorquí no s'ha deixat intimidar pel circuit talismà de Valentino Rossi i en un final de qualificació d'infart ha aconseguit la primera posició

El pilot espanyol Jorge Lorenzo (Yamaha), líder del Mundial de Moto GP, ha aconseguit la pole del Gran Premi d'Itàlia, la segona de la temporada.

Darrere de Lorenzo hi han acabat l'australià Casey Stoner (Ducati), segon, i l'italià Loris Capirossi que ha fet un final de qualificació espectacular aconseguint la posició de l'any passat.

Per la seva banda, Valentino Rossi, vuit vegades campió del món, i que ha guanyat les últimes vuit edicions d'aquest Gran Premi, ha perdut la pole en les últimes voltes i s'ha hagut de conformar amb la quarta plaça.

Pitjor sort han tingut els catalans: Dani Pedrosa sortirà des de la tercera línia, vuitè, gràcies a un bon final ja que ha arribat a rodar quinzè després de tenir un problema al turmell.

L'altre català, Toni Elías, ja que Sete segueix recuperant-se de la seva caiguda, sortirà novè per darrere de Dani Pedrosa després de tenir una aparatosa caiguda sense conseqüències pel pilot, que ha lluït l'escut del Futbol Club Barcelona en el seu casc en honor al triplet aconseguit.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.