Esports

El Vila-real lidera amb un 6-3 una jornada de bogeria

Lliga de Campions

El Vila-real va encarrilar la seva classificació per als vuitens de final després de golejar (6-3) el que a priori és la ventafocs del grup, l’Aalborg, en un partit boig i ple d’alternatives al marcador. L’equip de Pellegrini, de tota manera, no va poder respirar fins a la mitja hora final gràcies a un hat trick del que va pel camí de ser el nou ídol del Madrigal, Joseba Llorente.

L’Aalborg es va avançar, però Rossi i Capdevila, aquest amb un golàs, van capgirar el marcador, encara que els visitants igualaven abans del descans. A la represa, l’encert de Llorente i un altre gol de Pires van sentenciar un rival que fins a falta de 10 minuts va seguir incordiant.

Ara el Vila-real comparteix liderat amb un Manchester que es va desfer fàcilment del Celtic (3-0), amb dos gols de Berbatov i un de Rooney. Amb set punts, tots dos s’han distanciat ja sis punts al capdavant del grup E.

Aragonés, pitjor que mai
En una jornada força realitzadora –els 36 gols marcats fan una mitjana de 4,5 per partit–, l’Arsenal també va contribuir a l’espectacle amb un 2-5 a camp del Fenerbahçe que deixa Luis Aragonés més que mai a la corda fluixa. Des del novembre del 2005 no s’havia viscut cap victòria visitant el Sükrü Saraçoglu d’Istanbul en competició europea, però els gunners, dirigits per un magistral Cesc Fàbregas, es van passejar. Adebayor, Walcott, Diaby, Song i Ramsey van deixar en anècdota la diana de Dani Güiza.

D’increïble es pot catalogar la reacció de l’Olympique de Lió a camp de l’Steaua de Bucarest. L’equip francès va començar perdent 2-0 per acabar remuntant fins al 3-5, amb sengles doblets de Fred i Benzema que li atorguen la primera victòria i amb això bones expectatives de classificació.

En aquest mateix grup F el Bayern tampoc no va tenir pietat del Fiorentina (3-0). Klöse i Schweinsteiger van deixar el partit gairebé sentenciat en només 25 minuts, i Ze Roberto el va tancar en el descompte.

Decebedora en canvi està sent la trajectòria del Zenit de Sant Petersburg, flamant campió de la UEFA, després d’haver sumat tan sols un punt. El que ahir va aconseguir, i amb penes i treballs, davant el modest BATE Borissov.