Esports

El Barça no es vol relaxar pel clàssic

Futbol

El migcampista del FC Barcelona Xavi Hernández ha comentat avui en roda de premsa després de l'entrenament de l'equip que la situació del Reial Madrid "no és tan greu", tot i que sí que ha matisat que els nou punts de diferència són importants.

"Se n'han refet de moltes. Fa dos anys també van estar en una situació semblant, es van recuperar i van aconseguir el títol", ha comentat sobre aquesta qüestió.

El de Terrassa ha explicat que "les sensacions són bones". "Portem una ratxa de victòries en Lliga i a partir d'aquí ens preocupa poc el que passi a Madrid", ha sentenciat.

El president Joan Laporta ha llançat una advertència als jugadors perquè no es tornin a produir al Camp Nou episodis com en les dues anteriors temporades, quan el Madrid després de visitar el Barça va guanyar impuls a la Lliga.

"Haurem d'estar molt atents. El Madrid ferit, entenc que és un equip perillós. Un Madrid amb ganes de reduir distàncies i una mica picat", ha dit Laporta.

Candidatura continuista
Joan Laporta ha apostat avui per un futur president sortit de l'actual junta directiva de l'entitat i no ha volgut valorar les possibilitats dels dimissionaris Ferran Soriano i Sandro Rosell com a futuribles a les eleccions previstes per a 2010.

"El bon president per al Barça, després del meu mandat, ha de sortir dins de la junta directiva, perquè crec que hi ha gent molt vàlida", ha assegurat el president del Barça en unes declaracions a TV3.



 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.