Esports

Xavi i Messi, finalistes del premi al millor jugador de l'any de la FIFA

Futbol

Els jugadors del Barcelona Xavi Hernández i Lionel Messi estan entre els cinc aspirants a millor jugador de l'any, un premi que atorga la FIFA, que avui ha fet pública la llista de finalistes, en la qual també hi ha l'espanyol Fernando Torres (Liverpool), el portuguès Cristiano Ronaldo (Manchester United) i el brasiler Ricardo Izecson Dos Santos Kaká (Milan).

Els finalistes, ampliats de tres a cinc per primera vegada aquest any per la FIFA, han estat elegits després de la votació feta pels entrenadors i capitans de les seleccions estatals de tot el món d'una llista de 23 elaborada prèviament per la mateixa FIFA, en què també figuraven Cesc Fàbregas i Andrés Iniesta.

Fernando Torres (Liverpool) i Xavi Hernández (Barça), campions d'Europa el juny passat; Cristiano Ronaldo (Manchester United), recent Pilota d'Or i també elegit jugador de l'any per FIFPro –el sindicat internacional de jugadors–, i Lionel Messi (Barça), campió olímpic aquest any amb l'Argentina a Pequín, aspiren a rellevar en el palmarès el davanter brasiler del Milan Kaká, en la gala que se celebrarà el12 de gener a Zuric.
 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.