Esports

Xavi renova contracte fins el 2014

FC Barcelona

Xavi Hernández ha renovat aquest divendres el seu contracte amb el FC Barcelona fins el 2014, amb una clàusula de rescissió de 80 milions d'euros, operació que s'ha signat aquesta tarda a les oficines del club, on ha acudit el jugador. El futbolista, elegit millor jugador de la passada Eurocopa, tenia contracte vigent amb el Barça fins el 2010 amb una clàusula de 50 milions d'euros.

Xavi s'ha presentat aquest divendres a les oficines del Barcelona acompanyat del seu representant, Iván Corretja, i allà ha signat el contracte amb els representants de l'entitat, encapçalats pel president, Joan Laporta, el secretari tècnic, Aitor Txiki Begiristain, el director general, Joan Olivé, els directius Rafa Yuste i Albert Perrín i l'executiu en matèria futbolística Raül Sanllehí.

Amb aquesta renovació, Xavi Hernández passarà a ser el tercer jugador més ben pagat de la plantilla, per darrere de Lionel Messi i Samuel Eto'o, encara que cap de les parts ha ofert les quantitats que percebrà el jugador català.

Després de signar la renovació del contracte, el jugador ha assenyalat: "Vull seguir sentint-me útil per al Barcelona. Sóc culé de tota la vida. Hem arribat a un acord molt important. Estic molt content i feliç. Ara cal seguir oferint el rendiment que s'espera de mi". "Hem arribat a una acord amb rapidesa perquè les dues parts volíem el mateix. Volien que jo estigués molt anys aquí. No puc demanar més i agraeixo l'esforç que ha fet el club", ha afegit.

El jugador conclourà el contracte quan compleixi 34 anys, edat veterana que per a Xavi no representa que hagi de retirar-se. "No sé si em retiraré, perquè avui dia la gent es retira amb 40 anys. Depèn com em senti. Ara vull gaudir del moment", ha sentenciat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.