Esports

Xavi veu possible sumar els sis títols aquesta temporada

El migcampista blaugrana ha reconegut que, "després de guanyar-ho tot" l'any passat, "hi ha un plus de pressió" a l'equip, "però és una pressió que ens agrada"

El migcampista del Barça Xavi Hernández veu possible aconseguir els sis títols –Supercopa d'Espanya, Supercopa d'Europa, Mundial de Clubs, Lliga, Lliga de Campions i Copa del Rei– que el conjunt blaugrana disputarà aquesta temporada.

"Tenim sis títols per davant i cal ser prudents, perquè parlar d'això no ens beneficia i no és saludable tampoc, però no hi ha res impossible", ha assegurat Xavi, més optimista que el seu tècnic, Pep Guardiola, qui fa uns dies va qualificar d'"impossible" repetir el triplet de l'any passat.

El migcampista blaugrana ha reconegut que, "després de guanyar-ho tot" l'any passat, "hi ha un plus de pressió" a l'equip, "però és una pressió que ens agrada, i guanyar els sis títols és un repte molt bonic".

De moment, el Barça va aconseguir ahir el primer d'ells, la Supercopa d'Espanya, en vèncer l'Athletic de Bilbao en els dos partits de la final.

Divendres que ve podria conquerir el segon trofeu si guanya el Shkathar Donetsk a la final de la Supercopa d'Europa que es disputarà a Mònaco. Fa tres anys, el Barcelona triomfal de Frank Rijkaard va iniciar el seu declivi després de caure, precisament en aquesta competició, davant el Sevilla, però Xavi està convençut que la història no es repetirà.  "L'equip és intel·ligent i hem après de tot allò. Està claríssim que, a un partit es pot perdre una final, però tenim l'experiència d'haver errat fa tres anys, ara tenim un altre entrenador i les sensacions són boníssimes", ha argumentat.

Xavi Hernández ha fet aquestes declaracions a la seva Terrassa, on avui ha estat impartint una classe magistral de futbol a un centenar de nens a l'Estadi Olímpic de la ciutat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.