Esports

Xavi censura la celebració de Piqué

El centrecampista considera que els crits de 'boti, boti, boti madridista el que no boti', "es poden entendre", però que cal "mostrar respecte pels altres"

El centrecampista Xavi Hernández, un dels capitans de l'FC Barcelona, ha censurat aquest dilluns l'actitut del seu company Gerard Piqué durant la celebració dels títols de Lliga i Copa del passat dissabte, quan va animar el públic del Camp Nou a cantar "boti, boti, boti madridista el que no boti".

"Es pot entendre, perquè és l'etern rival, però hem de mostrar respecte pels altres i per nosaltres mateixos", ha manifestat Xavi quan ha estat preguntat per la celebració de Piqué.

El jugador del Barça ha explicat per que va ser el més mesurat a l'hora de celebrar el doblet i no va al·ludir, durant el seu parlament, a res que no fos el club, els companys i l'afició. "Nosaltres som els que hem guanyat, els que ens ho hem treballat i a mi no m'agrada acordar-me de ningú quan guanyem", ha conclós.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.