Esports

Abidal: "El Barça és el millor equip que he vist mai"

Eric Abidal, defensa del Barça, ha assegurat avui que el seu equip, líder i gran candidat al títol de Lliga, és el millor conjunt que ha vist mai i Leo Messi, la gran estrella barcelonista, "el millor jugador" que ha conegut.

"Estem fent molts punts, però hem de seguir així fins al final de la temporada", ha afirmat el francès. Encara que fa unes quantes setmanes es va queixar que al Barcelona faltava ambient familiar, Abidal ha comentat avui que durant aquesta temporada hi ha "més alegria durant els entrenaments i al vestidor", cosa que "afavoreix a l'hora d'aconseguir millors resultats".

Per explicar la millora de l'equip, Abidal ha apel·lat, entre d'altres factors, a la preparació física. "El preparador físic coneix bé a tots els jugadors i quin treball han de desenvolupar", ha explicat.

Barça-Espanyol
Abidal s'ha mostrat convençut que el seu equip superarà l'eliminatòria de Copa: "Juguem a casa, on millor futbol fem, i crec que si fem un gol podrem marcar-ne dos o tres". A més, fins i tot ha fet broma sobre les seves possibilitats de signar el seu primer gol com barcelonista. "Potser dijous o diumenge", ha ironitzat.

Entrades a 7 euros
Els socis del FC Barcelona que ho desitgin poden comprar dues entrades amb un descompte d'un 30%. Així, es pot adquirir una població a partir de 7 euros, la més barata, i de 43 euros la més cara.

Per a la resta de públic, el preu de les localitats per al partit entre el Barça i l'Espanyol va dels 10 euros als 61 euros, un preu raonable tenint en compte els al·licients del partit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.