Esports

Raúl: Messi "és el millor jugador del món"

Futbol

Raúl González, capità del Reial Madrid, ho ha hagut de reconèixer, encara que es tracti de l'etern rival: el blaugrana Leo Messi “és el millor jugador del món”.

Però no només això. El davanter madridista no ha deixat dubtes de la seva admiració pel crac blaugrana: “És evident que Messi és un grandíssim jugador. Es troba en el seu millor moment, és el que més desequilibra al camp. He de reconèixer que disfruto amb les coses que fa al terreny de joc”.

De fet, Raúl també ha admès que veu el Barcelona com “el millor equip”. En concret, ha dit: “Sabem les dificultat,s perquè són el millor equip. Ho demostra la seva classificació, el nivell de joc. Sembla un equip imparable, però en el futbol poden passar tantes coses d'una setmana a una altra que hem de ser optimistes”.

És en aquest sentit que, al seu entendre, el Madrid té més probabilitats “de guanyar la desena (Copa d'Europa) que la Lliga”. El Madrid s'haurà d'enfrontar al Liverpool en el proper partit de Champions.

“No és impossible remuntar, però si el Barcelona segueix en la línia que està marcant serà molt difícil. La temporada és llarga i acaba de començar la segona volta, en la qual pot ser que cometin algun error, però és clar que som nosaltres els que no en podem cometre gaires més”, ha argumentat.

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.