Esports

Estafa al Bernabeu

Lliga BBVA

La llegenda negra torna a perseguir el Reial Madrid. En una actuació escandalosa, Pérez Burrull va perdonar dos clars penals favorables a l’Osasuna i això va permetre a l’equip blanc aconseguir una victòria justeta. Juanfran, protagonista de totes dues accions, va ser expulsat després de veure la targeta groga en totes dues jugades, la primera als 13 minuts i la segona 6 minuts abans del final davant la incredulitat de tothom.

El Madrid va patir fins a l’extenuació, no només perquè va haver d’anar a remolc durant bona part del partit pel gol inicial de Nekounam, sinó per l’absència de profunditat i la falta d’idees d’un joc que va avorrir primer i que va acabar desesperant la graderia.

No va merèixer ni de bon tros la derrota l’equip de Camacho. Va ofegar el centre del camp blanc amb les línies molt juntes i una defensa avançada, però a més va tocar la pilota amb criteri i es va convertir en el gran dominador fins que el Madrid, amb accions aïllades, va aprofitar les escasses errades del rival per consumar la remuntada.

Al Bernabéu hi havia certa expectació per veure com rebia la graderia el nou president després dels últims esdeveniments. Pràcticament no hi va haver reaccions, símptoma que el seguidor del Madrid es mostra satisfet amb la dimissió de Calderón, i amb la pau social el partit va ser el protagonista exclusiu de la cita.

L’Osasuna va obrir el marcador als 17 minuts després que Nekounam, en un salt prodigiós, aprofités amb una rematada de cap un bon servei de Plasil. El Madrid no només no va saber reaccionar, sinó que l’Osasuna va seguir controlant amb solvència el partit i va disposar de més ocasions. L’equip de Juande, acostumat a jugar amb el marcador a favor, s’embussava una vegada i una altra contra l’organitzat esquema de Camacho, tot i que el tècnic manxec es va veure obligat a reactivar l’equip amb diversos canvis després del descans. Amb l’entrada de Huntelaar i Van der Vaart, Lass es va col·locar al lateral dret i Raúl es va convertir en un migcampista més.

Però no hi va haver temps per apreciar la intuïció tàctica de Juande, ja que al minut 50 Roberto es va menjar literalment un xut llunyà de Ramos, i poc després va ser Higuaín qui va aprofitar un greu error de marcatge per fer gol a porta buida a passada de Robben. Pérez Burrull, però, li va perdonar la vida al Madrid en el nou penal sobre Juanfran, i Robben, ja als últims instants, va fer el tercer gol local per deixar un marcador injust i enganyós. 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.