Esports

Res a veure amb l'antic glamur

Reial Madrid

El Reial Madrid va escenificar ahir la seva actual decadència amb la presentació de Julien Faubert, el sorprenent fitxatge d'última hora del club blanc. Enrere van quedar les fastuoses cerimònies que oferia Florentino als seus galàctics, i les actuacions d'un Ramón Calderón esnob i pretensiós en el paper de poliglot de poble.

Faubert no és un Zidane ni un Van Nistelrooy, i a la vista del comportament del president interí, Vicente Boluda, el jugador no va merèixer que les portes de la llotja d'honor del Bernabéu s'obrissin al seu pas com a homenatge de benvinguda. Al contrari, va ser en un racó, a la sala de premsa de l'estadi, en un acte deslluït en el qual fins i tot el mateix Di Stefano destil·lava un aire d'avorriment.

Faubert arriba cedit fins al 30 de juny procedent del West Ham per un grapat d'euros, milió i mig, amb opció de compra per valor de 6 milions per als pròxims tres anys. En el club anglès va perdre la titularitat, però va tenir un cop de sort i ara li arriba la seva gran oportunitat professional, oxigenar com a solució d'emergència la banda dreta de Juande.

Ha estat una imposició del tècnic segons deixava veure de forma clara Boluda en la seva al·locució d'ahir, però no deixen de ser unes engrunes per al tècnic manxec, que va demanar de tot i a tothom. Una almoina condicionada per l'excepcional exercici que se li presenta a l'actual junta: quadrar uns polèmics comptes abans de traspassar els poders després de la celebració de les pròximes eleccions.

Renegar del fitxatge
Boluda no va ser l'únic que semblava renegar del fitxatge. Tan sols deu aficionats es van presentar al Bernabéu per veure el nou jugador blanc fent els seus primers tocs sobre la gespa. Miguel Ángel Portugal no es va presentar tampoc a l'acte malgrat ser el cervell de l'operació, mentre que Mijatovic es va negar a moure un sol dit per al seu fitxatge, segons ha deixat caure el mateix director esportiu.

Mijatovic s'aferra al càrrec amb actitud digna, encara que és conscient que en qualsevol moment pot ser destituït, un capítol que podria decidir-se després de l'eliminatòria davant el Liverpool. De moment, va ordenar la setmana passada durant una nova sessió de la fotografia oficial que es retratés la plantilla sense la seva presència en una segona instantània, però el club va destruir hores més tard el negatiu per no airejar més polèmiques.

D'altra banda, el Madrid ja ha decidit incloure Lass en la relació de la Champions. Huntelaar només serà útil en l'intent desesperat del seu equip de donar caça al Barça a la Lliga? quan comenci a marcar gols.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.