Esports

Iniesta, recuperat, podria tornar a jugar amb el Barça aquest dissabte

Lliga BBVA

Oficialment recuperat ja de la lesió que l'ha mantingut de baixa durant vuit setmanes, Andrés Iniesta podria tornar al terreny de joc amb el Barça aquest mateix dissabte, contra el Mallorca. Iniesta ha assegurat aquest dilluns que durant la seva absència ha gaudit del joc del seu equip, líder de la Lliga, "com han fet tots els aficionats al futbol".

Iniesta ha celebrat el fet que el Barça no hagi notat la seva lesió: "Sempre he dit que tenim una plantilla molt bona", i ha comentat que malgrat que des de fora es pateix, "jo he gaudit molt i m'ho he passat molt bé veient jugar el Barça", al qual veu en una "posició immillorable".

Lesionat contra el Basilea el 4 de novembre,  Iniesta ha hagut de recuperar-se "amb cautela" perquè ha explicat que es tracta d'una lesió "que aviat et fa la sensació d'estar bé".

"Els terminis s'han complert i em trobo bé, preparat ja per al partit de dissabte", ha declarat Iniesta, que ha destacat que afronta el seu retorn amb "unes ganes tremendes de jugar" ja que mai havia estat tant temps lesionat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.