Esports

El blau marí, el grana i el mango brillant, els nous colors del Barça

El nou equipament blaugrana es podrà veure aquest dissabte al partit contra l'Osasuna i a l'últim partit de Lliga a Riazor

Blau marí, grana i mango brillant. Aquests són els nous colors que els jugadors del FC Barcelona lluiran la pròxima temporada.

El club ha presentat aquest dijous el nou equipament del Barça i ha anunciat que l'estrenarà aquest dissabte al partit contra l'Osasuna al Camp Nou. La segona, en canvi, es lluirà al darrer partit de Lliga a Riazor.

Així, el primer equipament recuperarà les tradicionals ratlles color blau marí i granat, ara amb una línia groga prima a la vora, i es presenta amb coll de punta i amb punys, amb una subtil ratlla negra i groga. A la part posterior del coll hi ha la bandera catalana.

A més, a l’interior del coll hi ha cosida una etiqueta en què es pot llegir “Més que un club” i, unida a la costura lateral, una altra etiqueta petita en què figura el nom del club.

El nou segon equipament es tracta d'una samarreta de color mango brillant de coll rodó i punys de color blau i conserva els detalls que distingeixen el primer. Els pantalons són blaus amb ratlla lateral de color mango viu i mitges d’aquest mateix to amb vora blava i “Barça” imprès al tou de la cama.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.