Esports

Intranscendent derrota del Barça a Mallorca (2-1)

L'equip de Guardiola s'ha avançat a l'inici, però els locals han capgirat el resultat a la segona part

El campió de lliga ha perdut a Mallorca. Amb un equip ple de jugadors poc habituals i joves del filial, Guardiola ha reservat tots els cracs pensant en Roma.

El Mallorca ha fet el passadís al Barça i sembla que això ha esperonat els jugadors avui titulars. El matx no ha començat gens malament i Eto'o, al minut 10 i després d'una bona passada de Bojan, ha inaugurat el marcador amb una vaselina.

El Barça ha gaudit de més opcions i el davanter camerunès dels blaugranes hagués pogut ampliar la diferència en diverses ocasions. Però no ha estat fi i a la segona part el Mallorca ha capgirat el resultat amb dos gols. Un d'Arango de falta i un altre de Cléber que ha rematat sol entre els centrals.

Però malgrat tot, Eto'o ha pogut empatar en el temps afegit gràcies a un penal que li han fet a ell mateix. El davanter no ha estat massa fi i el seu xut ha acabat al pal.

Clica aquí per llegir la crònica del partit 'Minut a minut'


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.