Esports

Rossi triomfa a Alemanya en altre espectacular duel amb Lorenzo

El català Dani Pedrosa (Honda) ha tancat el podi

L'italià Valentino Rossi (Yamaha) ha aconseguit la seva victòria número 101 i ha augmentat així el seu avantatge al capdavant del Mundial després de guanyar en el Gran Premi d'Alemanya, en el qual Jorge Lorenzo (Yamaha) ha acabat segon a 99 centèsimes. El català Dani Pedrosa (Honda) ha tancat el podi.

La carrera ha començat amb una gran sortida de Dani Pedrosa, que s'ha col·locat quart, tot i que començava des de la tercera línia. Lorenzo ha hagut de remuntar, una vegada més, per col·locar-se amb els cap de carrera: Rossi i Stoner.

Aquests quatre pilots han tornat a demostrar la gran diferència que hi ha amb la resta i, en una gran sessió  plena d'avançaments, el lloc de líder ha anat canviant.

Un doble avançament de 'Il Dottore' i Lorenzo a Stoner ha permès a les Yamaha trobar un buit i prendre distàncies sobre els seus adversaris, però Pedrosa no s'ha rendit i els ha seguit. Stoner ha comès diversos errors que l'han allunyat del podi. 

Quan faltaven cinc voltes pel final de la cursa, Lorenzo ha avançat Rossi, però l'italià s'ha col·locat primer en l'última volta. 

Toni Elías, que partia des de l'última posició, ha aconseguit la sisena plaça, després de protagonitzar una espectacular remuntada.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.