Esports

Dovizioso guanya la seva primera cursa de moto GP

Jorge Lorenzo ha hagut d'abandonar i Valentino Rossi ha caigut a terra quan liderava la carrera i ha acabat cinquè

Andrea Dovizioso ha guanyat la seva primera cursa en la categoria reina en imposar-se al circuit de Donington per davant de Colin Edwards i Randy de Puniet, segon i tercer, respectivament.

Ha estat una cursa marcada per la pluja i les caigudes. Jorge Lorenzo ha hagut d'abandonar aviat, mentre que el seu company d'equip i líder del Mundial, Valentino Rossi, també ha caigut a terra quan liderava la carrera i ha acabat cinquè. Dani Pedrosa ha estat novè.

Per la seva banda, Toni Elías ha fet una gran sortida que li ha permès posar-se al capdavant de la carrera, tot i que les complicacions han començat quan ha aparegut la pluja a la pista de Donington i ha perdut el lideratge, però la jornada ha empitjorat quan ha acabat a terra en trepitjar la línia blanca quan havia avançat Dani Pedrosa en la seva remuntada.

El circuit de Donington s'acomiadava així amb la carrera de Moto GP del Mundial de Motociclisme, per deixar pas a Silverstone la temporada que ve.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.