Esports

Higuaín salva el Reial Madrid

Lliga BBVA

L’afició del Bernabéu esperava amb les ungles afilades la reacció del Madrid després de tres penosos partits que han deixat al descobert les enormes mancances de la plantilla blanca per afrontar amb garanties la temporada, i el modest Màlaga, que va ser estomacat fa pocs dies pel Barça, s'ha sumat sense dificultats a la relació d’equips que amb la llei del mínim esforç aconsegueixen crear el pànic a l’estadi d’un conjunt que presumeix de ser gran per història però que està sumit en la més gran de les mediocritats.

Els blancs aquest dissabte, però, es van salvar per la campana, primer gràcies a una superba actuació d’Higuaín (4 gols), l’home que està cridat a asseure definitivament Raúl, dissabte suplent, però també per la dubtosa actuació d’Iturralde González, que ha assenyalat dos penals rigorosos a favor del Madrid quan pitjor li anaven les coses. La campanya de Mijatovic pot haver tingut el seu pes. El Màlaga s'ha avançat en tres ocasions, però l’argentí i el col·legiat no han permès que cap dels avantatges s’assentessin amb el pas dels minuts.

Sergio Ramos, expulsat
No han començat bé les coses per als de Schuster. Des dels primers minuts s’albirava la tempesta i s’escoltaven protestes a la graderia mentre el Madrid jugava sense profunditat i presentava moltes llacunes en defensa, circumstància que aprofitaria el Màlaga als 5 minuts després que Eliseu hagi culminat una gran jugada personal. No hi ha hagut temps perquè la protesta es generalitzés, ja que 3 minuts després Higuaín empataria en aprofitar un rebuig d’Arnau. Baha avançaria de nou el Màlaga als 19 minuts, però poc després arribaria la primera jugada polèmica en unes mans de Weligton fora de l’àrea que ha estat sancionada amb el primer penal transformat per Higuaín.

Abans del descans Ramos ha estat expulsat després de trepitjar el pit d’Eliseu en una reacció infantil del sevillà, que segueix eixelebrat i absent. A la represa, en superioritat numèrica, arribaria el tercer gol del Màlaga en un clar penal transformat per Apoño, però només treure de centre Higuaín, des de 25 metres, ha aconseguit igualar de nou el marcador. Ha estat la nit de l’argentí, que poc després ha aconseguit fer equivocar el col·legiat amb el tercer penal que ell mateix ha materialitzat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.